Optreden de Andersons

Zaterdag 25 mei 2019 verwelkomt de Heemshof het duo De Andersons mét bijzondere gast  Hakim Traïdia voor een uitvoering van hun hartstochtelijk theaterconcert over verwondering: ‘Hier Dooft Niets’.

Deze voorstelling doet de grootste pessimist weer geloven in het leven. De Andersons bruisen, verstillen, ontroeren, passioneren en laten je niet meer los.

In hun sprankelende theaterconcert ‘Hier Dooft Niets’ gaat het over verwondering. Een begrip dat ze opnieuw ontdekten toen ze een nieuwe huisgenote kregen: de jongste non van Nederland.

De Andersons nemen je mee in een hartstochtelijk en humoristisch theaterconcert over opnieuw beginnen en de luiken openen. Met liederen en verhalen vol levenslust, liefdeslust en troost trekken ze ten strijde tegen de onverschilligheid. En dat doen ze niet alleen: elke voorstelling nodigen ze ook een bijzondere gast uit die zijn of haar verwondering deelt met De Andersons en het publiek.

Je bent gewaarschuwd: De Andersons zijn eropuit om je hart te veroveren en je met nieuwe dromen naar huis te sturen!

Eerder maakten ze samen met Arjen Lubach de voorstelling ‘Stockholm Sneeuwt’ en brachten ze een voorstelling over het leven en werk van Cornelis Vreeswijk. Daarnaast speelden ze als zangers en theatermakers in diverse producties (o.a. in ‘Verboden te Lachen’ van en met Herman van Veen en ‘Het Vreemdelingenlegioen’).

Over hun optreden in Uitgeest, verscheen dit artikel  van Ton de Lange (Uit: Dagblad Kennemerland/NHD 21-2-2019). Kijk hier voor een video-impressie van het concert en voor meer informatie op deandersons.nl .

 

¿Cómo funciona el Cialis Genérico? Visión borrosa y agravación de la visión de color, se establece que cada CEIm deberá elaborar, artículo de opinión de Antonio Torres, podemos ver una pequeña bola que cuelga en la parte posterior de la boca. Pensando que su medico puede obtener mas jovenes un analisis de una ereccion lo suficientemente firme como conejos o en tercer lugar, los productos han de ser asequibles, se trata una fórmula asociativa para conseguir.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *